El Junior ha deixat escapar 10 punts als trams finals de partit

El Junior ha perdut fins a 10 punts en els trams finals de partit

El Junior estaria ara mateix fora de la zona de descens si no fos pels últims 10 minuts de partit. Els santcugatencs han encaixat gols que han canviat el signe del matx en el tram final de fins a set jornades. L'últim cas ha succeït aquest mateix cap de setmana, quan l'Olivella, rival directe, va aconseguir el gol de l'empat al minut 89. Amb aquests 10 punts, els blau-i-negres ascendirien fins a la cinquena plaça, a la zona tranquil·la de la classificació.

El primer partit on els de Paco Carballo van patir un cop dur a les acaballes del matx va ser a la jornada vuit, quan precisament l'Olivella, en el partit d'anada, va anotar un gol al minut 82 que suposava l'1 a 2 i li donava el triomf. Tres jornades més tard, es repetia el patró: en aquest cas en partit contra la Gornal i amb un segon gol dels hospitalencs que desfeia l'empat al minut 87.

A la jornada 13, els de Sant Cugat plantaven cara a tot un Can Vidalet, però César del Pozo tornava a endosar un 1 a 2 als blau-i-negres al minut 81. En els últims quatre casos la mala sort s'ha acarnissat d'una manera encara més cruel amb el Junior. En les jornades 14, 22 i 24, aquesta darrera la de l'últim cap de setmana, els rivals han fet el gol de l'empat al minut 89, mentre que a la jornada 21 el Marianao va marcar el solitari gol del seu triomf també a falta d'un minut per a la conclusió del temps reglamentari.

Per tot plegat, el defensa del Junior Bernat Mosquera lamenta aquesta mala sort i apel·la a ser més contundent a les dues àrees.

Bernat Mosquera

Hem de ser més decisius a les dues àrees. Cal fer un pas endavant.

A hores d'ara els santcugatencs ocupen la 15a posició, la primera amb la qual es baixa a Tercera Catalana. Amb els 10 punts que han perdut en els trams finals de partit el Junior estaria empatat amb el cinquè, el Marianao Poblet.