El Sant Cugat Esport femení s'emporta els tres punts contra el la Cava


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení guanya a casa contra el la Cava (4-1) en la jornada 21 del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres trenquen la ratxa negativa de tres derrotes consecutives amb una victòria contundent davant l'11è classificat.

El SantCu ha iniciat el matx amb gran intensitat i s'ha avançat al marcador al minut 1de partit, amb gol de la davantera Lidia. Les locals han continuat amb la dinàmica positiva i el bon joc i al minut 9 Maria ha marcat el segon. Amb el 2-0 en contra, les visitants han abaixat els braços i les vermell-i-negres han gaudit de nombroses ocasions per augmentar distàncies, però no han estat gaire encertades de cara a porteria.

Després del descans, el SantCu ha afluixat el ritme de la primera part i el la Cava ho ha aprofitat per posar-se en el partit marcant el 2 a 1, que ha transformat la visitant Anna després d'una errada d'una de les defenses local. La passivitat local, però, ha durat poc i Alexandra ha marcat el 3 a 1, que esvaïa les esperances visitants. En la recta final del matx, Lidia tornava a marcar i sentenciava el partit amb un 4 a 1.

El tècnic del equip, Carles Rubio, pensa que el gol matiner ha estat decisiu per al desenvolupament del partit.

Carles Rubio

Ens ha ajudat marcar aviat ja que ens ha donat tranquil·litat i hem dominat la pilota i les ocasions


La setmana vinent les santcugatenques visiten l'Atlètic Vilafranca, el cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.