Sant Cugat Esport i Junior FC classifiquen els seus alevins a la Danone Cup


  • Comparteix:

Imatge de l'aleví del SantCu a la Danone Cup a l'estadi Municipal de la Bòlbila / Font: Danone Cup

Imatge de l'aleví del SantCu a la Danone Cup a l'estadi Municipal de la Bòlbila / Font: Danone Cup

En futbol, Els alevins B del Sant Cugat i el Junior FC s'han classificat per disputar la fase regional nordest de la Danone Cup, que tindrà lloc el 10 de maig a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol. Els dos conjunts santcugatencs continuen endavant després de superar tots els rivals en l'última fase prèvia disputada diumenge a Cerdanyola del Vallès.

Diumenge, a la Bòbila, el Junior es va desfer del CE Sabadell (6-0), va golejar el EF Vallès de Sentmenat (0-20) i va vèncer (0-5) la PB Cinc Copes en el tercer i últim partit. El SantCu tampoc no va donar opció als seus rivals i es va imposar (3-1) al CF Badalona, va golejar (0-9) el Joan XXIII i per últim va guanyar (3-1) el FE Grama.

Lloret CF, Porqueres UE, Palamós CF, Sant Gabriel CD, AEC Manlleu, Vic Riuprimer REFO, UE Vilassar de Mar, La Floresta, Gimnàstic de Tarragona, Santes Creus CE i SE AEM, Unió de Fútbol Base Jabac i Terrassa, CF Igualada, Sant Cugat Esports FC, Club Gimnàstic Manres, Cerdanyola Futbol Club, EF Gav, Junior FC i CE l'Hospitalet. Aquests són els clubs que s'hi han classificat d'un total de 48 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.