El Junior FC buscarà les seves opcions en la visita del segon, el Vista Alegre


  • Comparteix:

Imatge del Junior en un partit d'aquesta temporada a casa

Imatge del Junior en un partit d'aquesta temporada a casa

Un Junior FC força irregular rep aquest dissabte la visita del segon classificat, el Vista Alegre, en la 22a jornada del grup 3 de Segona Catalana. El conjunt santcugatenc, que l'última jornada es va veure privat de puntuar per un error en l'últim minut, sap que haurà d'aprofitar al màxim les ocasions que tingui per intentar sorprendre un rival molt potent. Els blau-i-negres afronten el matx a partir de dos quarts de set de la tarda amb tot l'equip disponible.

Quan s'està en una dinàmica com la del Junior d'aquesta temporada on encadenar un parell de victòries es converteix en tot un repte, és difícil pretendre que la sort et doni un cop de mà. El Junior no espera concessions, però tampoc no necessita que la seva sort l'escanyi com va passar l'última jornada en què un error a l'últim minut el va deixar sense recompensa després de fer una bona feina.

Aquesta jornada la visita del segon classificat, un dels conjunts potents i amb el sostre de gols a favor més alt del grup (43), pot servir d'al·licient a un equip com el de Paco Carballo, que agraeix poder jugar a futbol. No obstant això, és important indicar que els de Castelldefels s'han deixat l'últim mes alguns punts pel camí davant rivals teòricament assequibles com Olivella (3-3) i Sant Joan Despí (1-1), en zona de descens. Per això el tècnic del Junior afirma que lluitaran per tenir les màximes opcions.


Paco Carballo

Fora de casa pateixen alguna cosa més. Sempre tenim opcions i lluitarem per tenir les màximes possibles.


En l'anada, el Vista Alegre es va imposar (2-0) al Junior, un equip que ara, tot i estar fora de la zona de perill, necessita obrir una escletxa amb els seus perseguidors per deixar enrere les places de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.