Martí Casas estarà tres mesos allunyat dels terrenys de joc per la lesió al menisc


  • Comparteix:

Martí Casas es va lesionar a finals de novembre

Martí Casas es va lesionar a finals de novembre

El jugador de l'Olímpyc Floresta Martí Casas estarà tres mesos sense poder jugar amb el seu equip, fet que podria provocar que ja no jugués durant el que resta de temporada. El florestà es va sotmetre a una intervenció divendres passat pel trencament de menisc que va patir a finals de novembre en partit contra el Marfil Santa Coloma B.

El procés de recuperació fa que Casas pugui començar a fer carrera contínua en poc més d'un mes, però no podrà tornar als terrenys de joc fins d'aquí a tres mesos. Això serà a principis de maig, precisament quan acaba la temporada a la Segona Divisió B de futbol sala. Fins ara el jugador s'ha perdut vuit partits i se'n podria arribar a perdre 10 més.

Ara bé, més enllà dels terminis marcats, les possibilitats de retorn de Casas les marcarà les seves pròpies sensacions, com assegura el jugador.

Martí Casas

Crec que en un mes màxim podria començar a córrer, però no sé fins a quin nivell competir. Cal tornar a agafar el ritme de competició.


L'Olímpyc Floresta perd olfacte golejador i un dels jugadors referents a la part ofensiva del seu equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.