El FS Sant Cugat cau contra el Claret i Martínez es queixa de l'arbitratge

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 21/feb/15 per Pedro Miserachs

El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat a la pista del Claret (10-2) a la 18a jornada del grup 2 de Tercera. El tècnic santcugatenc, Jaime Martínez, creu que la derrota ha vingut motivada per una mala actuació arbitral, amb moltes decisions compromeses a la seva contra i que han condicionat el matx.

El tècnic santcugatenc s'ha queixat de les decisions arbitrals que ha patit el seu equip des del principi. El primer temps ha finalitzat amb un clar 5 a 1, amb un gol aconseguit per Pau Savé. En el segon temps, els santcugatencs s'han llençat a l'atac jugant de cinc i han arribat a posar-se 6 a 2, amb un gol d'Àlex Katib, però els locals han continuat amb el seu festival golejador fins arribar als 10 gols.

En acabar el matx, Jaime Martínez, entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, es mostrava així de contundent sobre l'actuació arbitral.

Jaime Martínez

Des que sóc entrenador mai no he parlat dels àrbitres, però avui han anat a per nosaltres des del principi, amb faltes i amenaces als nostres jugadors. Una actitud impresentable.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La derrota deixa els vermell-i-negres amb 37 punts i segons a la classificació. En el proper partit reben el FS Gavà.