Repte majúscul del Sant Cugat Esport femení al camp del Camp Clar


  • Comparteix:

El SantCu visita un camp temible

El SantCu visita un camp temible

En futbol, el Sant Cugat Esport femení provarà de ser el primer equip en puntuar al camp del Camp Clar en el partit corresponent a la 18a jornada del grup 1 de Primera Catalana. El matx que es disputarà aquest diumenge a un quart de set de la tarda enfronta el segon classificat i equip invicte a casa amb un conjunt vermell-i-negre que es sisè amb 23 punts.

Repte de grans dimensions el que té el Sant Cugat Esport femení aquest cap de setmana. Les noies de Carles Rubio visiten un Camp Clar que ha guanyat els sis partits que ha jugat com a local, sent el millor equip del grup en aquesta faceta. A més, les locals són segones i tenen el líder, el Molins de Rei, a només un punt.

Per la seva banda el Sant Cugat Esport és sisè i en terra de ningú. Mirant cap amunt, veu com es troba a vuit punts del Pubilla Casas, i per sota hi ha el Riudoms i el Fontsanta-Fatjó, amb quatre menys. En el partit d'anada les tarragonines es van imposar a la ZEM Jaume Tubau per un contundent 2 a 7.

El balanç de les vermell-i-negres a domicili és de quatre victòries i dues derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.