Oriol Fernández debuta a Segona B amb el Sant Andreu a Xàtiva


  • Comparteix:

Oriol Fernández ha debutat amb el Sant Andreu a Segona B / Font: Oriol Fernández

Oriol Fernández ha debutat amb el Sant Andreu a Segona B / Font: Oriol Fernández

El santcugatenc Oriol Fernández ha debutat amb el primer equip del Sant Andreu a Segona B davant el Xàtiva. Fernández, de 18 anys, ha jugat el darrer quart d'hora al camp de l'Olímpic de Xàtiva en un matx que ha acabat amb derrota (2-1). El jove jugador quatribarrat destaca que té clar que el seu lloc és al juvenil, però continua treballant per a noves oportunitats.

Oriol Fernández ha fet un pas important a la seva carrera després de jugar a Segona B amb el Sant Andreu en la seva primera temporada al club andreuenc. Fernández fitxava al juny pel juvenil de Lliga Nacional després de marcar 47 gols amb el Sant Cugat Esport a Primera Divisió. La capacitat golejadora cridava l'atenció dels grans clubs catalans. El santcugatenc feia la pretemporada amb el primer equip i participava en alguns amistosos de pretemporada. L'inici de temporada l'ha fet amb el juvenil, amb el qual marcat quatre gols i s''ha convertit en un jugador clau.

Després d'aquest bon rendiment, les baixes a la davantera del primer equip han propiciat el debut del davanter santcugatenc. Fernández recorda els nervis dels primers minuts, però també l'exigència de la categoria.

Oriol Fernández

Els nervis dels primers minuts són normals. Després volia demostrar moltes coses.


L'actual entrenador del primer equip és Rubén García, que ha donat el salt del juvenil i que va fitxar Fernández. El santcugatenc espera més oportunitats, però assumeix que el seu lloc és al juvenil.

Oriol Fernández

Hi ha més possibilitats de pujar perquè Rubén García em va fitxar, però jo formo part del juvenil.


El juvenil del Sant Andreu és vuitè a un sol punt de l'ascens a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.