Les instal·lacions esportives, segon tema de debat del Consell Sectorial d'Esports


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La segona taula de participació que tractarà sobre Instal·lacions Esportives comptarà amb la presència de 18 agents esportius. 14 estan vinculats a entitats o clubs, dues són empreses de serveis, un respresentant polític i un centre educatiu, a més de la representació de l'Ajuntament. La sessió de treball tindrà lloc aquest dijous al consistori a partir de les set de la tarda.

Aquest dijous es constituirà la segona de les tres taules de treball aprovades en l'última sessió del Consell Sectorial d'Esports. Un cop constituïda, els participants establiran el seu propi calendari de reunions i acordaran la dinàmica de treball. El tema que es tractarà en aquesta segona taula serà el de les Instal·lacions Esportives.

En la taula d'aquest dijous està previst que els representants de clubs, centres educatius, administracions debatin per arribar a assolir millores en la gestió i l'ús d'aquestes instal·lacions esportives. Aquesta és la segona de les tres taules que es faran enguany. La definitiva està prevista pel segon dijous de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.