El Consell Municipal de l'Esport es reunirà dimecres que ve amb propostes per començar a treballar


  • Comparteix:

Instant de la sessió informativa del Consell

Instant de la sessió informativa del Consell

La primera reunió del renovat Consell Municipal de l'Esport s'ha convocat per dimecres que ve. La sessió servirà per presentar el reglament de participació. A més, l'Ajuntament i la Coordinadora d'Entitats Esportives faran una proposta per crear comissions de treball, com van acordar al desembre l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la presidenta de la plataforma Lourdes Llorente.

Les tres comissions de treball que es proposaran fan referència al projecte esportiu de ciutat, una altra a instal·lacions esportives i la tercera a l'àmbit econòmic i pressupostari. La proposta s'haurà de discutir amb la resta d'integrants del Consell Municipal de l'Esport.

Per participar-hi calia inscriure's i, en el termini marcat per la regidoria d'Esports, ho van fer una vintena de persones, representants de clubs, AMPAS i altres agents esportius. A partir d'ara, els clubs també podran participar i formar part dels seus respectius consells de barri.

La sessió del Consell tindrà lloc dimecres que ve a partir de les set de la tarda a la Sala de Plens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.