El nou Consell Municipal de l'Esport aposta per la participació dels agents esportius de la ciutat


  • Comparteix:

Sessió informativa del Consell Municipal de l'Esport

Sessió informativa del Consell Municipal de l'Esport

El Consell Municipal de l'Esport es convocarà a finals de novembre per començar a treballar en el nou reglament de funcionament d'aquest òrgan consultiu. Així s'ha explicat als diferents actors esportius de la ciutat en la sessió informativa d'aquest dijous, presidida pel regidor d'Esports Xavier Tizón.

En aquesta sessió a la qual han assistit unes 46 persones, el regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, han informat sobre els canvis de funcionament del Consell Municipal de l'Esport, que s'ha d'adaptar al nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) aprovat recentment. El nou consell suposarà ampliar la composició de representants ciutadans alhora que estableix una major periodicitat en les trobades. Entre els assistents, diversitat d'opinions respecte al nou escenari.


Entitats Esportives

El Consell és feble. / Important que tots tinguem veu i vot. / He vist la gent molt freda. / No han entrat en especificacions.





En alguns casos, els representants esportius han manifestat el poc avanç donada l'existència del Consell Municipal de l'Esport.



Entitats Esportives

És una arrancada de bones intencions. / L'important encara s'ha de decidir. /És un nou model de Consell. / A la reunió li ha faltat contingut.





Els diferents agents esportius, entitats, Coordinadora, empreses gestores de l'àmbit, AMPA de les escoles i Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) s'hauran d'inscriure abans del 10 de novembre per participar en el nou Consell Municipal de l'Esport. A partir d'ara, els clubs també podran participar i formar part dels seus respectius consells de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.