Tizón: 'El 2012 hi haurà vestidors nous a la ZEM Jaume Tubau'


  • Comparteix:

Imatge de Xavier Tizón al plató de Cugat.cat

Imatge de Xavier Tizón al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha afirmat en el programa 'Línia directa' de Cugat tv que la Zona Esportiva Municipal (ZEM) Jaume Tubau tindrà nous vestidors l'any vinent. Tizón també ha avançat que està prevista la substitució de la gespa artificial del camp de futbol 7 del mateix equipament però que, ara per ara, no entra en els plans d'actuació més immediats.

Tizón ha situat els nous vestidors de la ZEM Jaume Tubau en un terreny actualment desocupat que caldria condicionar perquè no es troba en un estat òptim per a la construcció d'aquest nou mòdul. Com afirma Xavier Tizón, un cop condicionat el terreny començarien les obres dels nous vestidors de l'equipament municipal.

Xavier Tizón

Estaran situats en un terreny entre la pista Méndez i un dels còrners del camp de futbol 11. Un cop arranjat el terreny hi haurà nous vestidors.


En canvi, respecte la substitució de la gespa artificial del camp de futbol 7, Xavier Tizón ha afirmat que 'és conscient del seu mal estat que impossibilita gairebé la pràctica del futbol'. El regidor d'Esports creu però, que tenint en compte que s'està tenint problemes per a la instal·lació de la gespa artificial a la ZEM de La Guinardera, la substitució de la gespa del camp de futbol 7 a la ZEM Jaume Tubau és una actuació complicada d'assumir immediatament.

Xavier Tizón

La gespa nova és una demanda que ens han fet però és un procès que ara per ara s'allargarà.




Així doncs, si no hi ha cap contratemps el 2012 finalitzarà amb uns nous vestidors a la ZEM Jaume Tubau, però amb la mateixa gespa artificial al camp de futbol 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.