Tizón: 'Ara mateix no és una prioritat tirar endavant un circuit de ciclisme a la Guinardera'


Temes relacionats

Robledo (UCSC): 'L'actitud de l'Ajuntament cap a la Unió Ciclista és freda' (27/set/11)


  • Comparteix:

Xavier Tizón

Xavier Tizón

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, respon al president de la Unió Ciclista, Rafa Robledo, afirmant que la construcció d'un circuit de ciclisme a la Guinardera 'no és una prioritat'. Segons Tizón, la negativa de l'Ajuntament a construir el circuit obeeix a temes econòmics.

Xavier Tizón no entèn les declaracions de Rafa Robledo sobre la reunió mantinguda entre l'Ajuntament i la Unió Ciclista Sant Cugat la setmana passada. En aquesta trobada la Unió Ciclista Sant Cugat va tornar a reclamar la construcció d'un circuit de ciclisme a la Guinardera. Tizón explica la negativa de l'Ajuntament.

Xavier Tizón

El circuit de ciclisme a la Guinardera no és una prioritat. A més, la situació econòmica no afavoreix gaire.




Tizón ha ofert el Parc Ramon Barnils com alternativa, però el club santcugatenc ha rebutjat la proposta. L'altra petició de l'entitat santcugatenca és un nou local. Tizón ha assenyalat que s'ha ofert un local de Promusa per acollir el club, però Robledo volia que el preu del local fos més baix que el preu de mercat. El regidor d'Esports ha deixat ben clar que no poden fer aquest tipus d'accions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.