L'Ajuntament i el CAR apropen postures per a la cessió d'espais a les entitats locals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els serveis jurídics del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) estan redactant un esborrany de conveni amb l'Ajuntament que inclourà, entre d'altres coses, la cessió d'espais a les entitats i clubs de la ciutat per a la seva utilització. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha confirmat aquest fet en una entrevista a Cugat.cat.

La manca d'instal·lacions esportives per acollir la gran demanda d'activitat que hi ha a la ciutat ha obligat el consistori a buscar alternatives per incrementar els espais destinats a la pràctica esportiva. Per aquest motiu, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i la junta directiva del CAR van reunir-se fa tres setmanes per iniciar converses per tal d'arribar a un nou acord de col·laboració. En aquests moments, els serveis jurídics del centre estan redactant les bases del futur conveni, que haurà de tenir el vistiplau de l'Ajuntament abans de la signatura definitiva. Tizón es mostra convençut que el conveni serà beneficiós per a les entitats santcugatenques.

Xavier Tizón

M'atreveixo a dir que el conveni que signem amb el CAR afavorirà el benestar de les entitats esportives de Sant Cugat. Seguríssim.





Està previst que el futur conveni inclogui un annex específic per a cada entitat o club que utilitzi les instal·lacionas del CAR.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.