Compromís del ple per ampliar els espais esportius per als clubs a les instal·lacions del CAR


  • Comparteix:

Instal·lacions del CAR de Sant Cugat

Instal·lacions del CAR de Sant Cugat

El ple es compromet a buscar un acord amb el CAR de Sant Cugat perquè els clubs santcugatencs puguin usar espais de l'equipament esportiu. Això és fruit d'una moció de l'equip de govern, format per CiU, aprovada aquest dilluns al ple i alternativa a una del PP que proposava l'arranjament del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

La moció de CiU recorda que s'està negociant, des de l'àrea d'Esports, un conveni de cessió d'espais esportius del CAR. D'aquesta manera, es pretén que els clubs locals disposin de més punts per desenvolupar les seves activitats.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, explica el sentit de la moció.

Xavier Tizón

Tenim la voluntat de tancar un acord amb el CAR per utilitzar els espais del centre.


La proposta de CiU ha estat una moció alternativa a una inicial del PP. Els populars havien presentat inicialment una proposta perquè s'arrangés el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. El regidor popular Álvaro Benejam explica el contingut de la seva moció, finalment desestimada.

Alvaro Benejam

Volem que el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix s'arrangi.



La moció alternativa de CiU ha rebut els suport dels 15 regidors de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició. En paral·lel, el PSC ha presentat una esmena 'in voce' a la de la federació nacionalista perquè el pavelló passés a dependre de l'EMD de Valldoreix. La proposta socialista ha estat rebutjada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.