Amador:' Les persones i els projectes són els que es troben a faltar'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Xavier Amador

Imatge d'arxiu de Xavier Amador

L'exregidor d'Esports Xavier Amador s'ha estrenat aquest dilluns com a gerent director de l'Institut Barcelona Esports (IBE), l'organisme de Barcelona que gestiona l'esport municipal. Amador ha assegurat a Cugat.cat que el que més trobarà a faltar del seu pas per l'Ajuntament de Sant Cugat són les persones amb les que ha treballat i els projectes que ha anat seguint des d'un principi.

Entre la tasca de director d'àrea i la de regidor, Amador ha estat vinculat a l'esport municipal durant molts anys. Aquest dilluns l'exregidor d'Esports ha iniciat el seu càrrec com a gerent director de l'IBE, tasca que agafa amb moltes ganes i molta empenta. Amador ha assegurat a Cugat.cat que una de les coses que s'ha endut amb ell per al desenvolupament d'aquest nou càrrec és les persones i els projectes amb els que ha conviscut aquests darrers anys.

Xavier Amador

Hem intentat fer-ho el millor que hem pogut i hem sabut. Aquestes persones i aquests projectes són els que es troben a faltar. Els recullo i ho seguiré mantenint.





A més, Xavier Amador ha explicat en què consisteix aquest nou càrrec.

Xavier Amador

Els esports de Barcelona estan centralitzats en aquest institut. Pel que fa als projectes, ho encaro tot i més, seguint les directrius.







Està previst que el nomenament oficial de Xavier Amador com a gerent directiu de l'IBE sigui aquesta mateixa setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.