Les promeses de l'handbol català es concentren a Can Llobet


  • Comparteix:

Un total de 450 jugadors de 44 equips d'arreu de Catalunya han participat durant tot el dia de la 19a Jornada d'Handbol Escolar celebrada a la ZEM de la Floresta. S'han disputat competicions d'handbol i minihandbol de les categories infantil, aleví i benjamí.

La jornada de cloenda de l'Handbol Escolar ha aplegat equips de tot Catalunya. Cada un dels conjunts ha disputat un mínim de tres partits i, els que s'han classificat, han jugat les fases finals de la competició. La piscina ha estat el gran esbarjo dels jugadors entre partit i partit. Tan sols un incident amb una nena, que la Creu Roja ha hagut de reanimar sense inconvenients, ha alterat momentaniament l'ambient festiu de la jornada.

Els 19 anys d'aquest esdeveniment demostren la seva consolidació com a torneig de referència de l'handbol català. El coordinador de l'handbol Sant Cugat, Joan Sancho, n'explica l'evolució des dels seus inicis.

Joan Sancho

Quan vaig arribar fa 15 anys es feia durant un matí i hi havia vuit equips alevins i quatre infantils. Ha anat creixent l'handbol i estem estudiant augmentar les hores.




A l'acte hi ha assistit el recentment nomenat regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha volgut conèixer de primera mà la situació de les instal·lacions i el desenvolupament de la jornada. Aquesta ha estat la primera aparició pública de Tizón com a regidor, que ha valorat la feina feta i ha augurat un bon futur per a la competició.

Xavier Tizón

Cal reconèixer l'esforç per mantenir l'activitat durant 19 anys. Les intnecions de futur passen per internacionalitzar el torneig i això millorarà la imatge de Sant Cugat.






El torneig ha estat organitzat per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb la col·laboració de l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.