Última jornada d'handbol escolar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La cloenda del 19è curs d’handbol dels Jocs Esportius en Edat Escolar tindrà lloc aquest dissabte la Zona Esportiva Municipal de la Floresta i està previst que hi participin més de 450 esportistes, 120 dels quals han format part dels Jocs Esportius Escolars. Durant la jornada, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), amb la col·laboració de l'Handbol Sant Cugat, es disputaran competicions de minihandbol i handbol de les categories infantil, aleví i benjamí.

Des de primera hora del matí i al llarg de tot el dia, la ZEM de la Floresta s'omplirà de jugadors d'handbol que posaran el punt i final al 19è curs dels Jocs Esportius en Edat Escolar. Els prop de 460 esportistes de 44 clubs catalans i disputaran diverses competicions. La jornada comptarà també amb equips de fora del municipi. Tots lluitaran per aconseguir classificar-se entre els tres primers de la seva categoria, posicions que donen dret a trofeu.

El coordinador de l'handbol de l'OMET, Joan Sancho, afirma que serà bo per comparar equips.

Joan Sancho

L'objectiu és posar punt i final a la temporada escolar i compara els equips de fora amb els de casa serà bo.





Està previst que la jornada s'iniciï a les nou del matí i finalitzi al voltant de les nou del vespre amb l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.