Xavier Ros: 'Sant Cugat està molt sensibilitzat amb l'esport adaptat'


  • Comparteix:

Imatge del SantCu ASDI en una activitat de la Fundació UESC

Imatge del SantCu ASDI en una activitat de la Fundació UESC

El directiu de l'Àrea Social del Sant Cugat Esport, Xavier Ros, ha assegurat a la tertúlia esportiva de Cugat ràdio que Sant Cugat és una ciutat sensibilitzada amb l'esport adaptat. El gerent de la UESC, David Lizano, i la coordinadora de l'Àrea Esportiva de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), Liliana Pucci, han afegit que l'única dificultat que té la nostra ciutat en aquest aspecte és la falta d'equipaments.

Sant Cugat és una ciutat que promou l'esport adaptat, i la prova està en totes les entitats locals que tenen seccions destinades a totes les persones amb alguna discapacitat per tal que puguin practicar esport. El directiu de l'Àrea Social del Sant Cugat Esport, Xavier Ros, ho explica a Cugat.cat.

Xavier Ros

Sant Cugat és una ciutat que està molt sensibilitzada amb aquesta realitat.


Tot i la sensibilitat, tal com ha comentat Ros hi ha mancances. I és que des de fa temps Sant Cugat s'ha fet petit pel que fa als equipaments esportius, tenint en compte el gruix d'esportistes.

En aquesta línia s'ha expressat Liliana Pucci.

Liliana Pucci

Falten temps de pavellons i llocs on entrenar. Per la tarda estan plens i pel matí hauríem de canviar els horaris lectius dels nois i noies.


Durant la tertúlia també han parlat de la importància de que les entitats tinguin aquestes iniciatives i que aquestes estiguin recolzades per l'Ajuntament. Un fet que el gerent de la UESC, David Lizano, assegura que és així.

David Lizano

Sempre hem tingut un recolzament absolut per part de l'Ajuntament i ens ho han facilitat tot.




De la seva banda el regidor d'Esports, Xavier Amador, que també ha format part de la tertúlia d'aquest dilluns, ha volgut fer autocrítica

Xavier Amador

Els governs han de fer un pas endavant i vetllar molt més econòmicament.





Actualment a Sant Cugat hi ha diverses entitats que realitzen la pràctica de l'esport adaptat. Entre elles, la UESC a través de la seva fundació, ASDI i el Sant Cugat Esport, a través de l'equip de futbol que tenen juntament amb ASDI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.