Els clubs proposen alternatives a la crisi


  • Comparteix:

El CVSC és un dels clubs que ha retallat despeses

El CVSC és un dels clubs que ha retallat despeses

El president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, proposa un canvi de model en la gestió dels clubs esportius santcugatencs per tal de fer de l'esport una activitat sostenible. El president mirasolenc ha donat a conèixer el seu punt de vista en la tertúlia esportiva de Cugat ràdio, on el president de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), Rafa Robledo, i el vicepresident del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), Àngel Sanchís, també han aprofitat per explicar quines mesures econòmiques han pres les seves entitats per sobreviure a la crisi.

Els temps de crisi que corren han obligat la majoria de clubs santcugatencs a prendre mesures per tal de no ser deficitaris. El CVSC ha hagut de retallar despeses, com per exemple en el cos tècnic. Un altre cas és el de la UCSC, que en comptes de retallar directament en les seves activitats, segueix el seu programa marcat i quan se'ls acaba el pressupost no realitzen més actes que puguin suposar crear qualsevol dèficit.

Tenint en compte que tots els clubs han hagut d'estudiar els seus comptes detingudament, el president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, proposa un canvi de model en el finançament, com a principal solució a l'actual situació.

Joan Salabert

Fem un esport sostenible. És a dir, que cada cop es depengui menys dels diners, al marge dels que els clubs puguin generar per ells mateixos.




Seguint en aquesta mateixa línia, el president de la UCSC, Rafa Robledo, proposa l'autofinançament dels clubs per deixar de dependre de l'Ajuntament.

Rafa Robledo

Buscar vies d'autofiançament. Unificar-nos per ser més operatius. Certes gestions les podrien delegar als clubs.





Una proposata que Salabert ha compartit, però que Sanchís ha expressat que és un aspecte que veu complicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.