Xavier Amador: 'No hi haurà pavelló al nou institut Leonardo da Vinci'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha avançat a Cugat.cat que el gimnàs del nou institut Leonardo da Vinci no es convertirà en un pavelló perquè caldria reorganitzar tot el centre educatiu. Amador ha parlat també de les obres de les pistes d'atletisme de la Guinardera, que continuen a bon ritme i que podrien ser una realitat a finals d'abril.

A finals del 2010, l'exalcalde Lluís Recoder va anunciar que cabia la possibilitat que el nou institut Leonardo da Vinci, que estarà a Volpelleres, comptés amb un pavelló esportiu en cas d'ampliació del gimnàs. Després de dos mesos, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha assegurat que no hi haurà pavelló perquè caldria reorganitzar tot el centre educatiu.

Xavier Amador

No hi haurà pavelló al nou institut del Leonardo da Vinci perquè s'hauria de reorganitzar tot el centre.


El nou Leonardo da Vinci sí que tindrà un gimnàs amb una pista de bàsquet. Pel que fa a les obres de les noves pistes d'atletisme de la Guinardera avancen a bon ritme segons Amador i podrien ser una realitat a finals d'abril.

Xavier Amador

Les obres van a bon ritme i la metereologia també ens està acompanyant.



La primera pedra de les noves pistes d'atletisme de la Guinardera i el camp poliesportiu de gespa artificial que anirà en el seu interior es posarà el dissabte 27 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.