Sala: 'Volem seguir ajudant els clubs amb els seus projectes esportius'


  • Comparteix:

El gerent de l'empresa santcugatenca CiC-3, Albert Sala, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que, en aquests moments de crisi, les empreses estan molt tocades, però que cal continuar col·laborant amb la ciutat. Sala assegura que cal fer un esforç per mantenir el compromís amb Sant Cugat i els joves. L'empresa CiC-3 patrocina la UESC i continua col·laborant amb l'Olímpyc Floresta.

L'empresa CIC-3 segueix apostant per l'esport local i és manté fidel al seu compromís de donar suport a l'esport santcugatenc. El seu gerent, Albert Sala, destaca que l'esport local necessita ajuda econòmica per tirar endavant els seus projectes i que tot i les dificultats no s'han plantejat mai abandonar els seus compromisos.

Albert Sala

La ciutat i l'esport necessiten ajuda econòmica per tirar endavant els seus projectes.



CiC-3 patrocina la UESC des de l'any 2006. L'aposta per la formació dels joves que fa l'entitat santcugatenca ha estat el factor decisiu perquè CiC-3 és decidís a col·laborar amb la Unió Esportiva. Per a Sala l'esport és el camí adient perquè els nois aprenguin valors i es formin com a persones.

Albert Sala

L'esport serveix per formar persones i les empreses ajudem a potenciar aquests aspectes a través dels clubs.



Albert Sala considera que el teixit empresarial local col·labora amb la ciutat, però ha matisat que és l'empresa santcugatenca, 'la de tota la vida', la que se sent més identificada amb la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.