Amador: 'Hi ha una igualtat absoluta entre les subvencions de l'any passat i les d'aquest'


Temes relacionats

Oberta la convocatòria de subvencions esportives, que augmenten un 3,4% (11/feb/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del regidor d'Esports, Xavier Amador

Imatge d'arxiu del regidor d'Esports, Xavier Amador

El regidor d'Esports, Xavier Amador, atribueix l'increment del 3,4% de la partida de subvencions destinada a esports a l'augment de l'IPC i l'entrada de l'Handbol Sant Cugat a la llista de clubs beneficiaris. Per tant, tal com explica Amador, la xifra final 'no és real' i les ajudes que repartirà l'Ajuntament són exactament les mateixes que les del 2010.

Al 2011, les subvencions per projectes esportius seran de 123.000 euros, 4.000 euros més que l'any passat. Un augment però que segons Amador 'no és real', perquè es deu a l'augment de l'IPC i a l'entrada de l'Handbol Sant Cugat, que l'any passat va quedar fora del repartiment. Ho explica el regidor d'Esports.

Xavier Amador

Hem fet un augment de l'IPC. Hi ha una igualtat absoluta entre l'any passat i la d'aquest any amb l'augment del IPC. L'augment de 4.000 euros no és real.



El procès de convocatòria per sol·licitar les subvencions va obrir-se la setmana passada i els clubs i entitats esportives de la ciutat poden presentar les seves sol·licituds a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.