Santasusagna: 'Estem utilitzant la ZEM Jaume Tubau d'acord amb el conveni'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ZEM Jaume Tubau

Imatge d'arxiu de la ZEM Jaume Tubau

El regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, han explicat a Cugat.cat que l'ús que el SantCu està fent de la instal·lació esportiva és el correcta i segueix fidelment l'acord signat l'any 2002, quan es va fer el traspàs del camp de la rambla del Celler a la ZEM Jaume Tubau. La regidoria ha entregat al club el document que el soci i exdirectiu del club Benet Creu va reclamar en l'assemblea ordinària i que, segons ell, donava més prioritat al SantCu en l'ús d'aquesta instal·lació.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, va afirmar la setmana passada que demanaria formalment el document a la regidoria. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha entregat la còpia de l'acord a la directiva vermell-i-negra. Un acord que, tal com explica el regidor, s'està complint.

Xavier Amador

Especifica tota la distribució horària d'ús del SantCu. Aquesta evolució s'ha fet pel creixement que ha tingut el SantCu, que ha estat sostenible.





En la mateixa línia ha respost el president del SantCu, Llorenç Santasusagna.


Llorenç Santasusagna

És un document que normalitza el traspàs d'instal·lacions. Indica uns horaris i uns usos. Estem utilitzant la instal·lació d'acord amb el conveni.




El document, que havia demanat el soci i exdirectiu del club Benet Creu, va ser signat entre l'exalcalde Lluís Recoder i la junta encapçalada per l'expresident del club Àlex Barberà, actual president d'Honor del SantCu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.