Contents, optimistes i exigents


  • Comparteix:

Ivan Tibau, nou secretari general de l'Esport

Ivan Tibau, nou secretari general de l'Esport

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, i el vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, reben amb optimisme l'elecció d'Ivan Tibau com a nou secretari general de l'Esport. De la seva banda, el president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, anima Tibau a treballar per les seleccions catalanes i li demana que no s'oblidi del clubs petits de Catalunya.

Des de la presidència del SantCu es veu l'elecció de Tibau com una decisió encertada. El president del club vermell-i-negre, Llorenç Santasusagna, el qualifica com un gran esportista, un referent de l'esport català i l'home de confiança de l'exsecretari general de l'Esport Josep Maldonado.

Llorenç Santasusagna

És una decisió encertada. Celebro que Ivan Tibau hagi estat nomenat per Artur Mas com a secretari.









Pel que fa al Patí Hoquei Sant Cugat, el seu vicepresident, Carles Pinto, destaca la seva carrera i es mostra molt satisfet per tenir un secretari general de l'Esport exjugador d'hoquei patins.

Carles Pinto

Estic molt satisfet. Està molt arrelat a l'hoquei patins.






El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, anima Ivan Tibau a treballar per aconseguir l'oficialitat de les seleccions catalanes i li demana que tingui presents els clubs petits.

Àngel Ruiz

Li demano a Tibau que no s'oblidi dels clubs petits de Catalunya.





Ivan Tibau va ser escollit com a nou secretari general de l'Esport divendres passat. L'exjugador, entrenador i regidor d'Esports de Lloret de Mar agafarà el relleu de la republicana Anna Pruna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.