Nou èxit de les Escoles Esportives de l'OMET


  • Comparteix:

Més de 200 nens i nenes han participat fins avui en les Escoles Esportives de Nadal, organtizades per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). La coordinadora de l'activitat, Esther Garcia, ha qualificat d'èxit aquesta 10a edició que ha tornat a oferir unes vacances plenes d'esport als més petits.

Les Escoles Esportives de Nadal han estat dividides en dos torns, del 27 al 31 de desembre, amb uns 150 participants, i del 3 al 5 de gener, amb una viutantena. Els nens i nenes, de 3 a 12 anys, han gaudit d'un programa d'activitats variat que ha inclòs esports individuals i d'equip, activitats a la piscina, tallers d'expressió corporal i plàstica i una sortida en bicicleta per Collserola.

La coordinadora de les Escoles Esportives de Nadal, Esther Garcia, les qualifica d'èxit.

Esther Garcia

La valoració és molt positiva. Ha estat un èxit com sempre.


Avui es tanca, doncs, la 10a edició d'unes Escoles Esportives de Nadal que han tornat a estar un èxit, amb més de 200 nens i nenes participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.