La Coordinadora ja està a les xarxes socials


  • Comparteix:

Perfil del 'Facebook' de la Coordinadora

Perfil del 'Facebook' de la Coordinadora

La Coordinadora d'Entitats Esportives obre un perfil de 'Facebook' i un canal al 'Youtube' per acostar i donar a conèixer a la ciutadania les activitats que duu a terme. Les dues iniciatives s'han posat en marxa aquesta última setmana, coincidint amb l'arribada de Lourdes Llorente a la presidència de l'entitat santcugatenca.

Reforçar la marca de la Coordinadora d'Entitats Esportives entre la ciutadania, aquest és l'objectiu principal d'aquestes dues iniciatives, tal com explica la presidenta de l'entitat, Lourdes Llorente.

Lourdes Llorente

Els dos són el mateix. Donar impuls al nom de la Coordinadora i que es vegi la feina que es fa. Si no ho publiquem, és com si no es fes res.



El perfil de 'Facebook' de la Coordinadora ha estat creat l'última setmana i ja supera els 200 amics. A banda d'haver estrenat el canal a 'Youtube', l'entitat santcugatenca també ha demanat permís a l'Ajuntament perquè els habilitin una plana web a través del portal web d'entitats locals. D'aquesta manera, amb aquestes tres plataformes, la Coordinadora estarà més present entre la societat i serà més fàcil que la tasca que desenvolupin arribi a la família esportiva santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.