Superen les expectatives d'inscripcions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Curs d'Iniciació a Tècnic d'Esports (CIATE), que organitza l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), omple les 32 places disponibles i deixa en espera una vintena d'interessats. El curs està especialitzat en joc i esport en edat escolar i s'imparteix entre el 24 i el 31 de desembre.

Les classes es faran a la ZEM de la rambla del Celler, tindran una càrrega lectiva total de 50 hores i estan destinades a persones que són responsables de les activitats esportives de la ciutat. Un cop acabat el curs els alumnes rebran un certificat oficial de l'Escola Catalana de l'Esport, que depèn del Consell Català de l'Esport.

El coordinador d'esport escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, explica l'objectiu d'aquest curs.

Jordi Moncusí

Amb aquest curs volem millorar la formació d'aquelles persones que no tenen cap títol de tècnic.


Les lliçons giraran al voltant dels jocs i l'esport en edat escolar com la psicomotricitat, la iniciació esportiva, el bàsquet, el futbol sala, el voleibol i l'handbol. A més, també es podrà escollir esports opcionals com atletisme, ciclisme i gimnàstica rítmica.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.