Lourdes Llorente, nova presidenta de la Coordinadora


  • Comparteix:

Lourdes Llorente, nova presidenta de la Coordinadora

Lourdes Llorente, nova presidenta de la Coordinadora

Lourdes Llorente és la nova presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives pels propers dos anys en ser l'única candidatura presentada. Llorente, del Club Karate Sant Cugat, substitueix en el càrrec Ignasi Bassó.

Els membres de la Coordinadora han donat el seu vistiplau al nomenament de Lourdes Llorente com a nova presidenta. Llorente tindrà coma vicepresident a Joan Salabert, del Mira-sol Baco, secretari a Robert Savé, del Club Rugby Sant Cugat, tresorer Josep March, de l'Handbol Sant Cugat, i dos vocals, Rafa Robledo de la Unió Ciclista i Àngel Ruiz, de l'Olímpyc Floresta. La nova presidenta Lourdes Llorente ha explicat la nova línia de treball.

Lourdes Llorente

Volem crear comissions de treball per aconseguir nous objectius.




La Coordinadora està formada per 14 clubs i de moment no es preveu l'ampliació a més clubs ja que caldria reformar els estatuts segons Llorente. Llorente no descarta que es puguin incorporar més entitats, però ara mateix és inviable.

Lourdes Llorente

Ara mateix la incorporació de més clubs a la Coordinadora és inviable perquè caldria canviar els estatuts.






La propera reunió de la Coordinadora serà pel mes vinent on es començaran a formar les comissions de treball. Llorente és la nova presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives pels dos propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.