Recoder s'acomiada de l'esport santcugatenc


  • Comparteix:

Lluís Recoder

Lluís Recoder

L'alcalde, Lluís Recoder, s'acomiada de l'esport i els esportistes locals a la gala dels Premis Esport en Marxa. En el seu discurs, Recoder ha fet un balanç de la feina feta en clau esportiva durant els seus anys al capdavant de l'equip de govern i demana comprensió a les entitats pels temps de crisi que vivim.

La 14a edició dels Premis Esport en Marxa ha permès a l'alcalde acomiadar-se de la família esportiva santcugatenca. Recoder ha remarcat la importància que ha tingut aquest àmbit durant el seu mandat, que va començar l'any 1999.

Lluís Recoder

L'esport ha estat una de les prioritats d'aquesta ciutat. Han estat uns anys de fer un esforç molt gran en matèria d'equipaments.




Durant el seu discurs, Recoder ha aprofitat per parlar del futur de l'esport santcugatenc, un dels 'eixos estratègics'. En aquest aspecte, l'alcalde ha demanat comprensió a totes les entitats esportives a causa de la crisi en què vivim, ja que 'projectar noves instal·lacions esportives serà més complicat que mai'.

Finalment Recoder ha tingut unes paraules d'agraïment per a tots els regidors d'Esports que hi ha hagut al llarg d'aquests gairebé 11 anys, Jaume Tubau, Alfredo Bergua, Xavier Cortés i l'actual regidor, Xavier Amador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.