La Coordinadora, en desacord amb la regidoria


Temes relacionats

Xavier Amador: 'No tenim previst que els clubs de futbol utilitzin el nou camp poliesportiu de la Guinardera' ( 5/nov/10)


  • Comparteix:

Imatge de la futura instal·lació

Imatge de la futura instal·lació

La Coordinadora d'Entitats Esportives demana a la regidoria d'Esports que tots els clubs que ho necessitin puguin fer servir la nova instal·lació que es construirà a la Guinardera. Per això mateix, reclama que es faci una programació de la zona, acordada entre les entitats i l'Ajuntament, que serviria per repartir entre tots els clubs la disponibilitat del nou equipament esportiu municipal.

En resposta a les últimes declaracions del regidor d'Esports, Xavier Amador, en les que explicava que el nou camp de la Guinardera no servirà per fer créixer els clubs de la ciutat i que anirà destinada a l'esport amateur, la Coordinadora d'Entitats Esportives ha emès un comunicat en el que demana que la nova instal·lació també l'haurien de poder fer servir els clubs que ho necessitin.

L'entitat santcugatenca està d'acord en què el camp estigui homologat per la Federació de Rugby, però aquest fet no impedeix que es puguin practicar altres esports. El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, explica a Cugat.cat que els clubs santcugatencs són amateurs i no professionals.

Ignasi Bassó

Ens considerem esport amateur. Hem d'aprofitar aquesta instal·lació i que la poguem utilitzar totes les entiats.



Per això mateix, l'entitat santcugatenca reclama que tant els clubs esportius com l'Ajuntament acordin una programació que reparteixi l'ús de la instal·lació per a cada esport, a banda de la pràctica de l'esport d'altres col·lectius, que serveix per treure una rendibilitat econòmica de l'equipament.

Pel que fa al creixement dels clubs, la Coordinadora remarca que 'no tenen cap interès en créixer per créixer, però que els dol dir no a nous esportistes per falta d'espai'. D'aquesta manera doncs, l'entitat santcugatenca, que acorda que aquest camp 'ha de satisfer, també, les necessitats dels clubs federats', espera que la regidoria es replantegi el repartiment d'aquesta nova instal·lació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.