El Muntanyenc amb possibilitats d'acollir una prova del circuit català d'escalada


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc podria acollir una prova del circuit català d'escalada de dificultat. Per poder organitzar aquesta prova, el club haurà d'invertir prop de 3500€ en l'ampliació d'algunes instal·lacions. La resolució final se sabrà la primera quinzena de gener.

De moment, el club santcugatenc ja ha començat a moure's per buscar patrocinadors o col·laboradors que subvencionin l'acondicionament que s'haurà de fer al Club Muntanyenc per poder acollir una prova del circuit català d'escalada. El Muntanyenc podria organitzar la prova inaugural del circuit català d'escalada de dificultat que es disputaria el 12 de maig. La co-responsable del rocòdrom, Eulàlia Sancho, explica quines condicions mínimes ha de presentar el club per poder acollir una prova d'aquest tipus.


Eulàlia Sancho

Hauríem d'invertir 3500 eurus per acondicionar les instal·lacions per acollir una prova del circuit català


En aquesta rpova participarien 60 o 70 escaladors de totes les categories, i com a novetat es presentaria la categoria de veterans. El Club haurà d'esperar fins la primera quinzena de gener per saber si finalment la Federació l'accepta la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.