Neix la 1a escola de muntanya del Club Muntanyenc


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc presenta la primera Escola de Muntanya. L'iniciativa aplega cursets d'alpinisme, d'escalada i excursionisme entre d'altres, que començaran el mes de gener. La co-responsable del rocòdrom, Eulàlia Sancho, explica que la finalitat d'aquesta escola és fomentar el muntanyisme.

Per primera vegada els amants de la muntanya tindran un punt de referència a la ciutat: L'Escola de Muntanya del club Muntanyenc. Durant el primer trimestre de l'any, cada cap de setmana, el club organitzarà diferents cursets dins de les categories: d'escalada en roca, alpinisme, esquí de muntanya i excursionisme hivernal. L'Escola de Muntanya neix amb la finalitat d'oferir una formació responsable a tots aquells interessats en la pràctica del muntanyisme. Escoltem la responsable de l'escola de Muntanya i del rocòdrom del Muntanyenc, Eulàlia Sancho.

Eulàlia Sancho

Busquem educar als amants de la muntanya sota la responsabilitat i respecte del medi ambient


Les activitats estan dirigides per persones titulades i en grups d'un màxim de 8 alumnes. Per donar un caire seriós i professional al projecte de l'Escola de Muntanya, el club santcugatenc té la col·laboració d'una entitat dedicada durant anys a la pràctica del muntanyisme, TonaSports. Escoltem Eulàlia Sancho.


Eulàlia Sancho

Els monitors i instructors dels cursets són persones totalment titulades i professionals


Els cursets del primer trimestre de l'any estan dedicats,principalment, a tots aquells que s'iniciïn en el muntanyisme. A partir de la primavera el club té pensat oferir activitats de nivell més avançat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.