Berta Martín prepara la nova temporada a Esparraguera


  • Comparteix:

L'escaladora santcugatenca Berta Martín prepara la temporada que s'inicia amb una prova de bloc al mes de juliol a Granada. La santcugatenca ha explicat a Ràdio Sant Cugat que els seus objectius se centren en el campionat d'Espanya de dificultat on aspira a a quedar campiona. Martín és l'actual guanyadora de l'estatal de bloc on espera revalidar el títol.

Berta Martín resideix i s'entrena a Esparraguera ja que en aquesta localitat s'ha ubicat un centre d'alt rendiment d'aquest esport. Martín es prepara per afrontar una nova temporada on vol revalidar el títol de campiona d'Espanya de bloc i millorar la tercera posició en la prova de dificultat. Martín centra tots els seus objectius a l'estatal d'aquesta especialitat.

Berta Martín

Espero millorar el tercer lloc de l'anterior edició


Martín, que ha estat convocada amb la selecció espanyola, ha renunciat al combinat estatal ja que prioritza les proves de caràcter nacional. Escoltem l'escaladora local.

Berta Martín

Els objectius són clars: aconseguir l'estatal de dificultat


La primera cita de la temporada per martín serà el 15 de juliol a Granada a la primera prova del Campionat d'Espanya de bloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.