ESCALADA: Daila Ojeda i Patxi Uzdariaga es converteixen en campions estatals de dificultat


  • Comparteix:

Daila Ojeda, en femení, i Patxi Uzdariaga, en masculí, són els nous campions d'Espanya de dificultat que s'ha disputat aquest cap de setmana al rocòdrom Josep Barberà de Sant Cugat. La santcugatenca Berta Martín queda tercera després d'una bona actuació. Unes 800 persones van gaudir de la final i l'organització manifesta la seva sorpresa per la bona acollida d'aquest estatal.

L'estrena del nou rocòdrom del Club Muntanyenc Sant Cugat no podia començar de millor manera i ho va fer acollint el campionat d'Espanya de dificultat en categoria absoluta. El públic tampoc va faltar a la cita i es va omplir de gom a gom. Uns 800 espectadors van gaudir de la final on malauradament la santcugatenca Berta Martín es va haver de conformar amb la tercera plaça. Martín comenta que no estava satisfeta pel resultat aconseguit.

Berta Martín

No estic satisfeta amb la meva actuació perquè crec que podia haver fet alguna cosa més


Pel que fa a l'organització, el coordinador de la secció d'escalada del Club Muntanyenc, Quim Hernàndez, es mostra sorprès per l'acollida d'aquest estatal.

Quim Hernàndez

L'organització ha estat molt bona, però l'acollida d'aquest estatal ens ha sorprès


El rocòdrom Josep Barberà, en honor del fundador del Club Muntanyenc, ha iniciat la seva història amb bon peu acollint tot un campionat d'Espanya de dificultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.