Un empat i una victòria per la secció d'escacs de la Unió Santcugatenca

La Casa de Cultura de Mira-sol ha acollit la segona jornada del Campionat de Catalunya d'escacs

Escacs

Publicat el 31/gen/10 per Pedro Miserachs

L'equip B de la secció d'escacs de la Unió Santcugatenca supera per 8 a 0 el Barberà C, en la segona jornada del Campionat de Catalunya per equips disputada al Casal Cultural de Mira-sol. Per la seva banda, el primer equip santcugatenc empata a cinc contra el Barberà B.

Segona jornada del Campionat de Catalunya d'escacs amb bons resultats per a la secció d'escacs de la Unió Santcugatenca. L'equip A, on juga el mestres Alfons Macaya, ha empatat a cinc contra el Barberà B, en jornada corresponent a la Preferent Territorial. Suma així mig punt més, i es posa amb un punt i mig en dues jornades disputades.

L'equip B de la Unió Santcugatenca ha guanyat per 8 a 0 el Barberà C, i suma el primer punt de la temporada en la Segona Territorial, després de la derrota de la setmana passada contra el Badia en l'estrena del campionat. El tresorer de la secció d'escacs de la Unió Santcugatenca i jugador de l'equip B, Manel Andrés, comenta aquesta segona jornada disputada al Casal Cultural de Mira-sol.

Manel Andrés

L'equip A ha empatat i nosaltres hem guanyat, ha estat una bona jornada per nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Manel Andrés anima tant a joves com grans a practicar aquest esport ja que reporta molt beneficis.

Manel Andrés

És molt bo aquest esport perquè estructura molt el cap. Per la gent gran afavoreix perquè hi ha articles que diuen que retrasa l'aparició de l'alzheimer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La propera jornada l'equip B de la Unió Santcugatenca descansa i el primer equip juga contra el Congrès B.