Àlex López i Pau Gisbert tercers al II Torneig Arturo Pomar


  • Comparteix:

Els santcugatencs Àlex López i Pau Gisbert finalitzen tercers al 2n Torneig Arturo Pomar del Club d'Escacs de la Unió Santcugatenca. Durant dos mesos, una trentena de participants han disputat aquest campionat a la seu del club. En categoria infantil, la santcugatenca Blanca Rius d'11 anys s'ha endut el torneig.

Des del 3 de novembre del 2006 i fins aquest cap de setmana s'ha disputat el 2n Torneig Arturo Pomar al Club d'Escacs de la Unió Santcugatenca. 30 jugadors han tingut cita cada divendres al local de la nostra ciutat per disputar aquest campionat. Finalment, el jugador Josep Sairol s'ha endut el torneig. Pel que fa a l'actuació santcugatenca, Àlex López i Pau Gisbert han empatat en tercera posició. Precisament Pau Gisbert, jugador i president del Club d'Escacs santcugatenc, explica que aquest torneig ha servit per donar a conèixer la secció i que el nombre de socis i integrants de l'equip augmenti.

Pau Gisbert

El torneig ens ha servit per donar-nos a conéixer. hem augmentat el nombre de socis i de membres d'equip


L'entrega de premis es va fer al local santcugatenc enmig d'una trobada on van assistir-hi guanyadors, participants i familiars. L'acte va comptar, també, amb la presència del mateix Arturo Pomar, que va entregar els premis i va rebre una placa commemorativa. El Club assegura la continuïtat del Torneig i espera convertir-lo en competició oficial l'any 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.