5è sopar de la Penya Pericos


  • Comparteix:

Imatge d'una altra edició del sopar de la Penya Pericos

Imatge d'una altra edició del sopar de la Penya Pericos

La Penya Pericos de Sant Cugat celebra el cinquè aniversari de la seva fundació amb un sopar en el restaurant La Masia el divendres 5 de març. A més dels socis, la penya espera poder comptar amb directius del club, membres del consistori i algun perico il·lustre com Gemma Mengual.

El sopar començarà a dos quarts de deu del vespre (21.30h) i es preveu que, com en edicions anteriors, assisteixin al sopar més d'un centenar de persones, tot i que encara queden alguns convidats per confirmar. La intenció de la penya era que jugadors del primer equip poguessin assistir, però el calendari de lliga espanyola fa que fins el darrer moment no ho puguin confirmar. El president de la Penya Pericos Sant Cugat, Toni Jiménez, explica aquesta situació.

Toni Jiménez

Vam triar aquesta data perquè al principi aquest cap de setmana no hi havia lliga. Però el calendari ha variat i ara no sabrem amb qui podrem comptar.


De moment ja estan confirmades la presència de la nedadora de sincronitzada Gemma Mengual i el president de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol, Alberto Ariza. Falta per confirmar la presència de membres del consistori i de directius i jugadors del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.