L'esport, present a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Festa de Tardor a la plaça d'Octavià

Festa de Tardor a la plaça d'Octavià

El Club Karate Sant Cugat, la Unió Ciclista, els Pericos de Sant Cugat, el Club Muntanyenc, l'Escola de Rugbi del Vallés i la Coordinadora d'Entitats Esportives han participat aquest diumenge a la Festa de Tardor celebrada a la plaça d'Octavià. Les entitats es mostren satisfetes per l'acollida d'aquesta activitat. Coneix les entitats esportives que han participat a la Festa de Tardor 2009

Amb el lema 'Associa't, participa i decideix' es presentava la Festa de Tardor d'enguany. I la gent ha respost a aquesta crida omplint durant tot el matí de diumenge la plaça d'Octavià, circumstància que han aprofitat les diverses entitats esportives santcugatenques que enguany han participat de la Festa de Tardor, per donar a conèixer els seus programes i activitats.

Les entitats presents han estat el Club Karate Sant Cugat, la Unió Ciclista, els Pericos de Sant Cugat, el Club Muntanyenc, l'Escola de Rugbi del Vallés i la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, que enguany ha sumat deu anys d'existència.

Un any més, la Mostra d'Entitats de la Festa de Tardor ha estat tot un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.