La Coordinadora es reunirà al setembre


  • Comparteix:

La Coordinadora també torna a la feina

La Coordinadora també torna a la feina

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat es reunirà per primer cop, aquesta temporada, la primera quinzena de setembre. El president de l'entitat, Ignasi Bassó, espera poder fer una anàlisi de l'estat de totes les instal·lacions i clubs i marcar les línies de treball a seguir durant aquest any.

No serà fins la primera quinzena de setembre quan es reunirà la Coordinadora d'Entitats. Entre els temes a tractar, hi ha les obres de remodelació de la ZEM Jaume Tubau i la ZEM de Mira-sol, juntament amb el tema de les subvencions, seran els temes estrelles d'aquesta primera trobada.

El president de l'entitat, Ignasi Bassó, espera poder fer una pluja d'idees que els permeti marcar les línies de treball d'aquesta nova temporada.


Ignasi Bassó

A veure com es planteja la temporada, que surtin temes nous, més forts. Farem una pluja d'idees i a veure qui pot portar-ho a terme.


Fins que no se celebri la primera reunió de la Coordinadora, Bassó espera que tots els conjunts puguin començar correctament la pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.