Preocupació pel creixement sostenible de l'esport a Sant Cugat


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'esports

Xavier Amador, regidor d'esports

La regidoria d'Esports ha convocat dijous una reunió amb els presidents representatius de la Coordinadora d'Entitats Esportives per obrir un debat sobre el model esportiu de Sant Cugat en els propers anys. A causa de l'alta natalitat i del volum d'esportistes, l'Ajuntament vol assegurar un creixement sostenible i eficaç de l'esport a la ciutat.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ja s'ha reunit amb alguns clubs i presidents per avançar idees sobre la regulació de l'esport de cara als propers deu anys. Amador vol un model sostenible de creixement que garanteixi la qualitat de l'esport santcugatenc.

Xavier Amador

Hem de veure que la quantitat de nens que practiquen esport no repercuteixi en la qualitat.


La intenció de l'Ajuntament és provocar un debat sa per gestionar correctament els canvis a curt i a llarg termini tenint present la realitat santcugatenca i el pressupost existent. Ho explica Amador.

Xavier Amador

Les inversions de l'Ajuntament són les que són i hi haurà un moment que no podrem satisfer totes les necessitats dels clubs.


Les conclusions de la reunió han de servir per dirigir les futures accions de cara a trobar un model esportiu adequat per la ciutat i del gust de tothom.







  • Comparteix:

COMENTARIS

Es broma?? el OMET es sostenible? Si el Ajuntament vol jugar sense les entitats es quedarà sense equip rival ja que si fem una revisada del números no surten en lloc amb tanta concessió ha empreses privades.

CKSC. Enviat el 25/jun/09


Des de la regiduria d\\'Esports s\'envia un missatge de preocupació pel creixement dels nanos que practiquen esport??? No m\'ho puc creure! Regular el creixement del nombre d\\'esportistes?? Amb quins criteris, per cert?? Jo pensava que la regiduria d\'esports té que fomentar la pràctica esportiva, i si hi ha més quantitat d\'esportites, buscar els recursos que calguin per tal d\'ajudar a que el nombre no afecti a la qualitat, no a l\'inrevés. Aquesta es la feina a fer, mai limitar, sempre fomentar. I també em preocupa aquesta visió que es dona dels Clubs com a entitats que busquen recursos públics, sense explicar o reconeixer mai la funció social que estan fent. Que la gent s\'agrupi o no, formi clubs, entitats o associacions és una questió de llibertats fonamentals que fa temps que es va resoldre.

Lourdes Llorente. Enviat el 25/jun/09


Sostenible, eficaç?? aquest home s' ha begut l' enteniment, i quin criteri seguiran per triar, qui pot fer i qui no, pot fer esport?? els guapos prims i alts?? no m' ho puc creure, cada dia estic mes fastiguejada d' aquest poble, que m ha vist neixer.

Yolanda. Enviat el 25/jun/09


Ja sé com es pot recaptar més diners!!!....Cal MULTAR a qualsevol persona que corri pel carrer o jugui a pilota, o faci qualsevol moviment que sembla que faci esport. En canvi s´ha de donar premi a tot el jovent que es passa hores i hores sentats els bancs de la ciutat esperant no sé qué per fer qualsevol cosa. Mare de Déu i aquesta gent ens ha de representar? Quin país !!!!

Oscar Martorell. Enviat el 26/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.