Celebració sobre rodes


  • Comparteix:

La sortida comprén també una visita al Món Sant Benet

La sortida comprén també una visita al Món Sant Benet

Una sortida motera aquest diumenge obra els actes del 40è aniverari del Patí Hoquei Sant Cugat. Els participants sortiran del Mercat de Torreblanca i faran uns 180 quilòmetres amb una aturada per esmorzar i una visita al Món Sant Benet.

Amb motiu de les quatre dècades del club, el Patí Hoquei Sant Cugat ha cregut adient organitzar una sèrie d'actes de celebració durant tot l'any en lloc de concentrar la festa en un sol dia. Es per això que s'han programat actes de tot tipus, i el primer de tots és la sortida motera.

Aquest diumenge, a dos quarts de nou del matí (8:30h), els participants es trobaran al Mercat de Torreblanca en direcció a Sant Feliu de Codines, que serà el primer punt de trobada. Seguint la ruta, la propera trobada està prevista a un quart d'onze (10:15h) a Sant Feliu Sasserra, on es farà un esmorzar.

La sortida també constarà d'una visita cultural al Món Sant Benet, abans de començar la recta final de la ruta, que es té previst que finalitzi cap a dos quarts de dues (13:30h) a Sant Cugat.

El vicepresident del Patí Hoquei Sant Cugat, Carles Pinto, comenta que el club té previstes moltes més activitats de cara a aquesta celebració.

Carles Pinto

Enlloc de fer un únic acte, hem pensat fer una sèrie d'activitats lligades a aquest aniversari.



La sortida motera és oberta a tothom qui vulgui participar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

avui divendres a les 22:00 ens juguem el pujar de categoria entre el 1er i el 2on. PHCSC contra GEIEG.

gus. Enviat el 5/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.