Pendents de tancar l'acord


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la plataforma

Ignasi Bassó, president de la plataforma

Els clubs que formen la Coordinadora d'Entitats Esportives debaten aquest vespre sobre els darrers canvis efectuats en els criteris de subvenció per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, creu que l'acord serà total però que cal canviar la interpretació d'alguns punts.

L'acord definitiu entre l'àrea d'Esports de l'Ajuntament i la Coordinadora d'Entitats Esportives per tal de tancar el nou model de criteris de subvenció podria ser una realitat ben aviat. El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica en quin punt es troben les negociacions.

Xavier Amador

Esperem arribar a un acord ben aviat.


De la seva banda, la Coordinadora d'Entitats Esportives espera donar el vistiplau aquest vespre, quan es reuniran tots els clubs per debatre els darrers canvis. Ignasi Bassó, president de la plataforma.

Ignasi Bassó

Estem d'acord amb els continguts, però cal millorar el redactat d'alguns punts.


La reunió se celebra a partir de dos quarts de nou (20:30h) als despatxos del PAV-2. Dimecres sabrem si es tanca l'acord definitiu entre la plataforma i l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, i podrem conèixer l'opinió de la Coordinadora i la Regidoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.