Eleccions a la Penya Blau-grana Sant Cugat


  • Comparteix:

Fèlez desconeix el seu futur a l'entitat

Fèlez desconeix el seu futur a l'entitat

La Penya Blau-grana Sant Cugat ha obert el període d'eleccions a la presidència de l'entitat. L'actual president, Josep Mª Félez, desconeix si es presentarà a la reelecció.

Del 27 de febrer al 12 de març. Aquest és el període de temps per presentar candidatura a la Penya Blau-grana de Sant Cugat. Els requisits mínims són la majoria d'edat, i una antiguitat al club de dos anys. L'actual president, Josep Mª Félez, parla del seu futur a l'entitat.

Josep Maria Fèlez

Desconec s continuaré com a president


El dimecres 18 de març la Junta Directiva anunciarà els candidats a la presidència. El nou president serà elegit a l'assemblea general ordinària i extraordinària del divendres 27 de març. Si es presenta més d'una candidatura se celebrarien eleccions aquest mateix dia. La primera convocatòria serà a dos quarts de vuit (19.30h), i la segona a les vuit del vespre (20.00h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.