A punt la quarta moneda del Barça


  • Comparteix:

La Penya Mil·leni de Sant Cugat ja té a punt la quarta moneda del Barça. Aquesta nova entrega tindrà el valor de 10 culés i estarà dedicada a un exjugador blaugrana. El president de la penya barcelonista, Jaume Guixà, espera que la nova moneda pugui presentar-se a Sant Cugat.

Molt aviat ja es podrà pagar amb 10 culés. Aquest és el valor de la nova moneda del Barça que la Penya Mil·leni de Sant Cugat està a punt de presentar. Serà la quarta entrega d'una col·lecció que ja compta amb monedes d'1 culé, de 2 i de 50.
La moneda de 10 culés estarà dedicada a un exjugador blaugrana i tindrà gravades dues mans obertes.

El president de la Penya Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, desvetllarà la resta de secrets de la nova moneda en l'acte de presentació. Guixà ja ha expressat el seu desig que la presentació es faci a Sant Cugat.

Jaume Guixà

Esperem presentar algu dia la moneda culè a Sant Cugat


Fins el moment, totes les monedes les han presentat fora de la ciutat ja que l'Ajuntament no ha donat llum verda a cap de les peticions de la Penya Mil·leni de presentar alguna moneda a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.