La Coordinadora, satisfeta


  • Comparteix:

Bassó, satisfet amb la reunió

Bassó, satisfet amb la reunió

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, valora de manera positiva la reunió amb el regidor d'Esports, Xavier Amador. Les entitats surten satisfetes de les explicacions d'Amador i remarquen la necessitat de continuar treballant conjuntament.

Després de gairebé dues hores de reunió ambdues parts van sortir satisfetes de la trobada. Ignasi Bassó, president de la Coordinadora.

Ignasi Bassó

Estem satisfets amb la reunió.



El tema d'instal·lacions va ser dels més destacats. Els clubs van expressar la seva angoixa pel futur pla d'equipaments esportius. Amador va respondre que ben aviat es presentarà el projecte i que les entitats que siguin usuàries de les noves instal·lacions podran participar en el seu disseny. També es va tractar sobre la gestió dels equipaments, punt que va servir al regidor per anunciar que s'obre el concurs per a l'explotació de les piscines del Parc Central i de La Floresta juntament amb el camp de futbol de Can Magí. Amador va recordar que, ara mateix, les prioritats de l'Ajuntament en matèria d'equipaments són les pistes d'atletisme i el camp de La Guinardera juntament amb la implantació de la gespa artificial al camp de futbol de Mira-sol.


En el capítol de relacions, l'àrea d'Esports va deixar clar que el director d'Esports, Xavier Codina, serà l'interlocutor entre els clubs i els gestors dels equipaments. En aquest punt també es va destacar la col·laboració entre l'OMET i la Coordinadora. Enguany, l'oficina demana més participació als clubs en l'activitat de l'Esport al carrer, que es fa per la Festa Major.



En l'àmbit econòmic, els clubs han demanat a l'Ajuntament més ajut en la recerca de patrocinadors. La partida pressupostària del 2008 i les subvencions també va ser motiu d'interès del clubs. El pressupost per aquest any encara no s'ha fet públic per estar pendent d'aprovació, i respecte de les subvencions Amador va anunciar que aviat rebran les quantitats econòmiques que els corresponen en cada cas.


Bassó ja ha avançat a Cugat.cat que continuaran treballant per l'esport santcugatenc. La insistència ha de ser clau per aconseguir objectius segons Bassó.

Ignasi Bassó

Hem de continuar parlant amb la regiduria perquè els temes no es refredin



Amador també va donar a conèixer la incorporació d'un nou tècnic d'esports, Bernat Domènech. El proper cop que el regidor d'Esports i els clubs esportius es veuran les cares serà al Consell Municipal de l'Esport que es podria celebrar el proper dilluns 28 d'abril.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.