La UESC i el PHSC femení a la recerca de victòries

El conjunt femení del PHSC visita la pista del Mataró amb l'objectiu d'encadenar la quarta victòria consecutiva. Les noies de Santi Roca venen de guanyar a la pista del Caldes per 2 a 6 i es troben a la part mitja de la classificació. Per altra banda, l'equip femení de la UESC de bàsquet viatja a Andorra després de perdre davant el líder, el Valentine Montcada, per 51 a 56 i s'allunya de les primeres posicions.

Després d'un inici de temporada irregular, sembla que el PHSC femení ha trobat la línia de joc adequada. El passat cap de setmana ha sumat la primera victòria del 2007, davant el Caldes per 2 a 6, i encadena ja tres victòries consecutives. El partit, però, no va ser fàcil, ja que les locals es van avançar en el marcador. No va ser fins a la segona part que les santcugatenques van sentenciar el matx. El tècnic de l'equip, Santi Roca, comenta que l'equip, ara mateix, està en el millor moment de la temporada.

Santi Roca

Hem tingut molts alt-i-baixos a l'inici de temporada però sembla que ara estem agafant el punt.

Aquest dissabte les vermell-i-negre intentaran allargar aquesta ratxa positiva, tot i que no serà fàcil, ja que visiten la pista del Mataró, un dels conjunts de la part alta de la taula. Roca explica que els del Maresme han demostrat ser un dels millors equips de la lliga i que un empat podria ser un bon resultat.

Santi Roca

És un partit complicat, el Mataró és 2n. És una pista difícil i intentarem treure el millor resultat possible.

Per altra banda, la UESC femení no va poder donar la sorpresa. Tot i la bona actitud i el bon joc de les santcugatenques, el Valentine Montcada va demostrar el perquè és el líder de la categoria. Les vermell-i-negres van portar el pes del matx, van defensar amb intensitat i van estar bastant efectives en atac. Però un mal inici de l'últim quart, amb un parcial de 0-8 per a les visitants, va sentenciar el matx.

Es va escapar, doncs, una bona oportunitat per enganxar-se a la part alta de la classificació. Ara la UESC és setena, amb 8 partits guanyats i 5 de perduts, a tres triomfs del líder. Aquesta setmana les santcugatenques visitaran al River Andorra, que és quart amb 10 victòries.