Sergi Subirà es vol iniciar al cinema marcial


  • Comparteix:

El santcugatenc Sergi Subirà ha iniciat dos projectes audiovisuals: Furia interior i Pelea on mostra les seves habilitats com a judoka. Subirà espera que aquests projectes es puguin visualitzar en cinema amateur.

Sergi Subirà, actual vice-president del Club Karate Sant Cugat, ha volgut demostrar les seves habilitats com a karateca en dues produccions audiovisuals pròpies: Furia interior i Pelea. Subirà espera continuar amb aquests projectes i impulsar el cinema marcial.
Tots els vídeos gravats per Subirà es poden veure a la plana web youtube.com. Precisament unes d'aquestes imatges que trobem penjades a Internet, les de Fúria interior, són la introducció d'una pel·lícula que Subirà vol rodar en un futur.


Sergi Subirà

De moment tot són petits vídeos, però en un futur m'agradaria fer pel·lícules



Pel que fa a l'actualitat del Club Karate Sant Cugat hem de comentar que l'assamblea del club es va celebrar aquest cap de setmana i on l'objectiu principal serà crear un club virtual, és a dir, que la comunicació es faci via e-mail.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.