La Unió Recreativa de Les Planes reclama més atenció de l'ajuntament


  • Comparteix:

La Unió Recreativa i Esportiva de Les Planes mostra el seu descontentament amb la situació de la pista poliesportiva del camí de Can Flor. L'associació es queixa de la brutícia que s'acumula a l'espai i demana a l'ajuntament que s'impliqui en la seva neteja, ja que hi ha tres equips que juguen en competició escolar.

Ampolles, cendra, vidres,... aquest és el dia a dia de la pista poliesportiva situada al Camí de Can Flor de Les Planes. L'any passat, aquest problema no existia, ja que hi havia un servei municipal de neteja de la pista. Aquest servei, però, ha desaparegut des del passat mes de juny i des de la Unió Recreativa i Esportiva de Les Planes encara no entenen el perquè. al destacar que hi ha tres equips de futbol sala en competició escolar que hi juguen els seus partits. La representant de l'associació, Paqui Martín, explica quina és la situació actual de la pista.

Paqui Martín

És una pista oberta a tothom i aquí ve gent de fora a jugar i deixa les ampolles, els plàstics, ... I tenim tres equips i en un hi ha nens de 8 anys.


Davant de tanta brutícia, l'associació reclama l'actuació de la regidoria d'esports. Paqui Martín explica que han presentat fins a 6 instàncies a l'ajuntament però que, de moment, no han rebut cap mena de resposta.

Paqui Martín

Estic farta de presentar instàncies i no rebre cap resposta


Martín també afegeix que mentre no sorgeix cap solució, ha de ser la mateixa associació i els pares dels nens els encarregats de la neteja i manteniment de la pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.