El Barça i la Penya Blau-grana de Sant Cugat firmaran un conveni


  • Comparteix:

La Penya Blau-grana de Sant Cugat i el Barça està apunt de firmar un conveni de col·laboració entre les dues entitats. L'acord entre les dues parts és total i només falta la trobada entre els presidents per segellar el conveni.

Si la setmana passada el FC Barcelona va segellar un acord amb l'escola Hristo Stoitxkov de Vilafranca per la formació de jugadors, ara és el torn de l'Escola Hristo Stoitxkov- Penya Blau-grana de Sant Cugat. El president de la Penya, Josep Maria Félez, ha arribat a un acord verbal amb els dirigents del club blau-grana per firmar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Tot i que Félez no ha volgut desvetllar els detalls d'aquest conveni, es mostrava molt satisfet amb la iniciativa.

Josep Maria Félez

És un conveni que no puc desvetllar perquè encara no està firmat. Feia temps que hi anaven al darrera.


Ara només falta que les dues parts es trobin i segellin definitivament aquesta col·laboració. Félez explica que la reunió és produirà en els pròxims dies.

  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.